Sfeervolle shutters uw dealer voor shutters in Gouda, Schiedam en Belgie - producten
 • Verkooppunten
 • Openingstijden
 • Doe-het-zelf-shutters
 • Shutters Superaanbieding
 • Prijslijst shutters
 • Contact
 • Shutters België
 • duitsland

  by charmingshutters

  Onze producten

  Wij bieden u een breed assortiment shutters en binnenzonwering aan. Hieronder vind u onze producten in twee groepen: (klik op de link om naar de categorie te gaan)


  Shutters
  Buitenluiken
  Shutterdeuren
  Binnenzonwering

  Shutters


  vleugel shutters voor de slaapkamerVleugelshutter

  De vleugelshutter is een shutter waarvan de lamel gemaakt is zoals een vliegtuigvleugel. Dit houdt in dat de zichtzijde/binnenkant net zo dik is als iedere andere shutterlamel, in het midden is de lamel iets dikker om doorzakken te voorkomen en aan de achterzijde is de lamel dunner dan de voorzijde waardoor de shutter meer ruimte heeft om te sluiten. Deze opbouw zorgt ervoor dat de lamellen dichter op elkaar sluiten en rechter in gesloten toestand staan. Op deze manier wordt meer licht geweerd.

  Vleugelshutters zijn ideaal voor in de slaapkamer!

   

  polywod shutters voor de badkamerPolywood shutters

  Deze shutters zijn gemaakt van polywood, een houtsubstituut (synthetisch en bevat geen hout) speciaal vervaardigt voor shutter- fabricage. Door de structuur is de polywood shutter uitermate isolerend. Het materiaal is onbrandbaar, niet giftigen vochtbestendig (ideaal voor bedrijfsprojecten).

  De zijstijlen zijn voorzien van eenaluminium kern voor uitstekende stabiliteit en sterkte.

  clearview systeem voor shuttersPolywood shutters hebben als extra optie het Clearview systeem. Het bedieningsstokje wordt weggewerkt in de zijstijlen. U bedient de lamellen van de shutter met uw handen.

  Polywood shutters zijn perfect voor het gebruik van zonwering in de badkamers (zie afbeelding - klik op de afbeelding om deze te vergroten).

  Verkrijgbaar in 2 louvrematen: 63 mm en 89 mm.

  charming shutters
  Wij bieden al onze shutters aan van het merk:


  Buitenluiken


  houten buitenluikenOnze houten buitenluiken zijn bedoeld om zon, warmte of kou buiten huis te houden. Ze zijn gemaakt van Maranti Hardhout of aluminium. We hebben deze luiken in verschillende mogelijkheden, zoals: vaste panelen, vaste louvres of louvres die verstelbaar zijn. Ook een combinatie is mogelijk.

  De prijzen van onze buitenluiken bedragen € 295,00 m²

  Wij bieden al onze buitenluiken aan van het merk: charmingshutterslogo


  Shutterdeuren


  shutterdeur met 2 vakken

  De shutterdeuren zijn deuren die uitgevoerd worden met verschillende mogelijkheden.

  U kunt kiezen uit twee verschillende deurtypes en van deze deurtypes kunt u de vlakkenmet de shutterpanelen zelf indelen.


  De keuzes zijn:
  shutterdeur met 4 vakken

 • een vastpaneel met facetrand;
 • louvres die dicht en niet verstelbaar zijn;
 • louvres die open en niet verstelbaar zijn;
 • en natuurlijk de shutters die verstelbaar zijn in alle mogelijkheden.

 • De prijzen van onze shutterdeuren bedragen € 349,00 per deur.


  Wij bieden al onze shutterdeuren aan van het merk: charmingshutterslogo


  Binnenzonwering 20% korting


  houten jaloezienHouten jaloezien

  Een alternatief voor de shutter zijn de houten jaloeziën van ons merk Luxaflex. Houten jaloeziën geven uw kamer sfeer en rust en houden de zonnestralen buiten.

   

  luxaflex
  Wij bieden onze houten jaloeziën aan van het merk:  luxaflex Luxaflex

  Onze raamdecoratie biedt veel verschillende mogelijkheden voor zonwering, het regelen van de lichtinval en de mate van inkijk. Kies uit een breed aanbod van stijlen, kleuren, texturen, stoffen, materialen en afwerkingen.

   

  luxaflex
  Sfeervolle Shutters biedt u luxaflex aan van het bekende merk:  sunway raambekleding zowel decoratief als functioneelSunway

  Sfeervolle Shutters biedt u eveneens diverse exclusieve raambekleding aan van het merk Sunway. Deze collectie bestaat uit 7 typen raambekleding die allemaal decoratief ťn functioneel zijn: Vouwgordijnen, Washi rolgordijnen en paneelgordijnen, Rolgordijnen, Houten jaloezieŽn & Wood Weave Blinds, Horizontale jaloeziŽn, Paneelgordijnen en Verticale jaloezieŽn, Plissť, Duetteģ en Silhouetteģ Shades. U kunt deze producten bekijken op de website van Sunway door op het Sunway-logo te klikken.

   


  Wij bieden u deze producten aan van het merk: