Houten jaloezieën zorgen voor een sfeervolle uitstraling in uw huis
 • Verkooppunten
 • Openingstijden
 • Doe-het-zelf-shutters
 • Shutters Superaanbieding
 • Prijslijst shutters
 • Contact
 • Shutters België
 • duitsland

  by charmingshutters

  Een sfeervolle kamer dankzij houten jaloezieën

  Houten jaloezieën zijn prachtig als raamdecoratie en zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Daarnaast zorgen houten jaloezieën voor privacy en houden ze de lichtinval tegen als u dat wenst. De houten jaloezieën zijn er al vanaf € 49,95 pm² op maat gemaakt !


  De lamellen zijn met de hand te bedienen. Hierdoor bepaalt u zelf hoe ver de houten jaloezieën open staan. Als u de lamellen helemaal open heeft, komt er veel licht naar binnen, maar heeft u nog voldoende privacy voor uw raam. Wanneer u de ruimte liever sfeervol donker wilt hebben, draait de lamellen gewoon dicht.


  Houten jaloezieën van abachihout

  De houten jaloezieën van Sfeervolle Shutters zijn gemaakt van abachihout. Dit is een loofhoutsoort uit Tropisch West-Afrika. Abachihout is licht en kan goed tegen vocht. Ook splintert dit hout niet. Hierdoor is het uitermate geschikt als materiaal voor houten jaloezieën die u overal binnenshuis kunt ophangen. Ook in de badkamer.


  Daarom kiest u voor houten jaloezieën van Sfeervolle Shutters:

  • Gemaakt van abachihout

  • Verkrijgbaar in diverse maten

  • Keuze uit bijna vijftig kleuren

  • De houten lamellen worden afgewerkt met een UV-bestendige lak

  • Gratis telefonisch advies over het opmeten en de montage

  • Altijd 12 maanden garantie


  Uitgebreide collectie houten jaloezieën

  Bij Sfeervolle Shutters hebben wij een grote collectie aan houten jaloezieën. Onze lamellen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. U kunt kiezen uit 35 mm, 50 mm, 70 mm en 75 mm. Daarnaast zijn onze houten jaloezieën verkrijgbaar in bijna vijftig verschillende kleuren. Hierdoor past onze raamdecoratie in ieder interieur. Onze houten jaloezieën worden tevens afgewerkt met een speciale, UV-bestendige lak. Deze lak zorgt ervoor dat de kleur van de lamellen niet of nauwelijks wordt beïnvloed door de zon.


  De houten jaloezieën met de maat 35 mm en 50 mm zijn van het merk Charming Shutters. De houten lamellen in maat 70 mm en 75 mm worden geleverd door Luxaflex. De houten jaloezieën van Luxaflex hebben een robuuste uitstraling. De lamellen met een breedte van 75 mm zijn ovaal van vorm. Hierdoor lijken ze erg op shutters, maar dan met een betere lichtinval. Houten shutters hebben namelijk de kwaliteit om het licht zoveel mogelijk buiten te houden, terwijl houten jaloezieën juist zorgen dat de lichtinval wél binnenkomt, maar dan op een sfeervolle manier.


  Authentieke uitstraling en afwerking

  Onze houten jaloezieën worden geleverd met een metalen bovenbak. Ze zijn dan mooi afgewerkt met een houten kooflijst. U kunt er echter ook voor kiezen om de houten jaloezieën af te werken met het retrosysteem. In dat geval worden de lamellen afgewerkt met een open houten bovenlijst. Hierdoor krijgen de houten jaloezieën een authentieke uitstraling.

  Voor meer informatie kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag aan mooie, sfeervolle houten jaloezieën waar u lang plezier van zult hebben.

   

  Wij geven op ons eigen merk 50% korting

  U betaalt voor de houten jaloezieën €49,95 per m² ongeacht de maat (in plaats van €99,95)

  Houten jaloezieën van abachihout

   

  Jaloezieën van hout

   

  Houten jaloezieën op maat gemaakt