Houten Shutters goedkoop zelf plaatsen.
 • Verkooppunten
 • Openingstijden
 • Doe-het-zelf-shutters
 • Shutters Superaanbieding
 • Prijslijst shutters
 • Contact
 • Shutters België
 • duitsland

  by charmingshutters

  houten-shutters.php

  Houten shutters aanbieding

  Voordelig zelf houten shutters plaatsen


  Wilt u ook zo graag houten shutters? Maar ziet u op tegen de hoge kosten? Dat hoeft niet meer, want Sfeervolle Shutters heeft doe-het-zelf shutters. U plaatst ze heel gemakkelijk zelf, waardoor u bespaart op de kosten voor het inmeten en monteren. Heeft u daar al weleens aan gedacht? Ons assortiment biedt u een ruime keuze in maten. En wij helpen u graag bij het inmeten en monteren.


  Net zoals al onze andere producten zijn onze houten shutters van zeer hoge kwaliteit. Shutters worden gemaakt van verschillende soorten hout, zoals lindenhout, populierenhout of eikenhout. De shutters uit ons assortiment zijn gemaakt van lindehout. Lindenhout heeft de eigenschap dat het een mooi blank en massief houtsoort is. Overige specificaties van de houten shutters zijn:


  • ruim aanbod in de hoogtematen

  • panelen montagelatten en scharnieren zijn los verkrijgbaar

  • uit voorraad leverbaar

  • in de kleur wit

  • lamelbreedte is 63 mm


  Door zelf uw houten shutters in te meten en te monteren, kunnen wij ze voordelig aanbieden. Zodra uw  shutters geplaatst zijn, kunt u met een trots gevoel gaan genieten van een sfeervolle en exclusieve, maar voordelige, aanpassing in uw woning. Dat wil toch iedereen?

  Houten Shutters


  Basic en Classic shutters

  Ons assortiment houten shutters bestaat uit twee types doe-het-zelf shutters, namelijk het type Basic en het type Classic. Deze houten shutters zijn gemakkelijk zelf op maat te maken en te monteren door het eenvoudige systeem. Basic shutters zijn er in 13 hoogtematen en heeft u bij ons al voor €152,10 per m▓. Onze Classic shutters zijn verkrijgbaar in 17 hoogtematen en te bestellen vanaf € 188,10 per vierkante meter.


  De shutterluiken of shutterpanelen zijn verkrijgbaar in drie breedte maten, dit zijn 310 mm, 365, mm en 420 mm. De hoogtematen lopen uiteen van 100 cm t/m 260 cm. Voor bijna elk raam hebben wij wel een gepaste maat. Mocht uw maat er nu niet tussen staan, dan kunnen wij deze wel speciaal voor u bestellen. U betaalt dan een bedrag van €199 per m▓.


  En natuurlijk helpen helpen wij u goed op weg. Bij Sfeervolle Shutters stelt u zelf heel eenvoudig uw nieuwe houten shutters samen met behulp van de informatie en montagehandleiding op onze website. Komt u er dan nog niet uit? Wij helpen u graag! Twijfelt u bijvoorbeeld over het aantal shutters die u voor het raam kunt plaatsen? Met onze jarenlange ervaring weten wij wel raad met zo’n vraag. Bekijk onze sfeerfoto's voor meer inspiratie of neem contact met ons op voor advies.


  Houten Shutters

  Houten Shutters

  Doe het zelf!

  Zoals wij al hebben aangegeven, begeleiden wij u graag bij het inmeten en monteren van de houten shutters. Om doe-het-zelf shutters samen te stellen kunt u gebruik maken van ons overzicht met alle maten en prijzen. De maten berekenen kan ook aan de hand van onze tekening met verdeling van shutterpanelen en de bijhorende informatie. Nadat u ze heeft bestelt bij een van onze vele verkooppunten en uw bestelling voor u klaar staat (die u kan laten bezorgen of afhalen in ons magazijn), kan het monteren spoedig beginnen. Wij hebben het gehele proces voor u in beeld gebracht met een compleet stappenplan. Doorloop het stappenplan en ervaar dat het u ook lukt!

  Met een waterpas, een potlood, meethaak, rolmaat, boor en een schroevendraaier gaat u vervolgens aan de slag met het monteren van uw houten shutters te monteren.

  Shutters voor extra grote ramen

  Ook voor extra grote ramen bieden wij een oplossing. Bij ramen breder dan 240 cm kan er gebruik gemaakt worden van een extra tussenstijl, een zogenaamd T-profiel. Daarnaast adviseren wij om een bovenrail toe te passen. Bij extra grote ramen kan er voor de stabiliteit ook een onderrail worden geplaatst.

  Bij het hanteren van een railsysteem sluiten de shutters op fraaie wijze. Het bedienen van de panelen is ook eenvoudig. De panelen staan in de hoeken op een steun, waardoor de houten shutters geruisloos en geleidelijk kunnen bewegen. Tevens is het mogelijk om meerdere shutters aan elkaar te koppelen. De rail kan zowel aan het plafond als op de wand worden bevestigd. Op deze manier ontstaat er een mooi geheel en zijn de houten shutters ook zeer geschikt voor grote raampartijen. Heeft u wat hulp nodig bij het berekenen van de juiste benodigdheden? Onze specialisten zijn u graag van dienst!

  Magazijnverkoopdagen

  Regelmatig houden wij magazijnverkoop dagen in ons magazijn in Gouderak en Urk. Op onze verkoopdagen verkopen wij houten shutters tegen een scherpe prijs. Wanneer u op zoek bent naar houten shutters loont het zeker de moeite om langs te komen. Wij hebben altijd meerdere aanbiedingen op een verkoopdag, zoals 10 % korting op Basic of Classic shutters en een actie op maatwerk. Bij een maatwerk actie ontvangt u korting per m▓.

  Onze magazijnen zijn gevestigd aan de Kattendijk 33 te Gouderak en op de Foksdiep 22E te Urk. En tijdens een verkoopdag zijn onze magazijnen geopend van 8.00 tot 16.00 uur.

  Wilt u weten wanneer onze eerstvolgende verkoopdag is? Houdt dan vooral onze website in de gaten.