Houten lamellen als raamdecoratie voor iedere ruimte
 • Verkooppunten
 • Openingstijden
 • Doe-het-zelf-shutters
 • Shutters Superaanbieding
 • Prijslijst shutters
 • Contact
 • Shutters België
 • duitsland

  by charmingshutters

  Sfeervol wonen én meer privacy dankzij houten lamellen

  Als u op zoek bent naar een sfeervolle manier van raamdecoratie, dan zijn houten lamellen absoluut een overweging waard. Dankzij houten lamellen kunt u namelijk zelf bepalen hoeveel lichtinval u wilt hebben in uw woning. Door de lamellen zover mogelijk open te draaien, krijgt u veel licht van buitenaf binnen. Dit geeft een sfeervol en gezellig effect. Houdt het het licht en de warmte van de zon liever buiten? Dan draait de de lamellen met de hand gewoon dicht.


  Door het monteren van houten lamellen zorgt u ook meteen voor meer privacy in uw woning. Dankzij de houten lamellen heeft u minder inkijk van buitenaf, ook als u de lamellen open heeft staan.

  Houten lamellen voor iedere woonruimte

  Houten lamellen in elke ruimte

  Bij Sfeervolle Shutters verkopen wij diverse houten lamellen. Zo kunt u altijd iets vinden wat past bij uw interieur of smaak. De houten lamellen van Sfeervolle Shutters zijn van abachihout gemaakt. Abachi is een loofboom die voorkomt in het tropische gedeelte van West-Afrika. Het hout is erg licht en kan ook goed tegen vocht. Hierdoor kunnen de houten lamellen ook in vochtige ruimtes worden opgehangen. Ideaal als u houten lamellen zoekt voor bijvoorbeeld uw badkamer. Maar onze houten lamellen kunnen natuurlijk in elke ruimte worden opgehangen.


  Voordeel van houten lamellen van Sfeervolle Shutters:

  • Gemaakt van abachihout

  • In diverse maten verkrijgbaar

  • In bijna vijftig kleuren beschikbaar

  • Geschikt voor elke ruimte

  • De houten jaloezieën zijn afgewerkt met UV-bestendige lak

  • Gratis advies voor meten en montage

  • Altijd 12 maanden jaar garantie


  Grote collectie houten lamellen

  De collectie houten lamellen van Sfeervolle Shutters is groot. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vier verschillende maten. De houten lamellen van Charming Shutters zijn verkrijgbaar in de maat 35 mm en 50 mm. Ook hebben wij grotere houten lamellen. Deze zijn van het merk Luxaflex en zijn beschikbaar in de maat 70 mm en 75 mm. De houten lamellen van Luxaflex in de maat 75 mm zijn ovaal gevormd. Daardoor lijken de houten lamellen op shutters. Houten shutters zorgen er echter voor dat zoveel mogelijk licht niet wordt doorgelaten, terwijl houten lamellen juist wel zorgen voor een sfeervolle lichtinval.


  UV-bestendige lak

  Onze houten lamellen zijn verkrijgbaar in bijna vijftig verschillende kleuren. Hierdoor kunt u altijd houten lamellen vinden die passen bij uw interieur. De houten lamellen worden afgewerkt met een speciale lak die UV-bestendig is. Hierdoor verkleuren de houten lamellen niet of nauwelijks door de zon. Wel zo prettig, want u wilt natuurlijk dat uw lamellen de kleur behouden die u heeft uitgekozen.


  Stijlvolle afwerking van de houten lamellen

  De houten lamellen worden met een metalen bovenbak geleverd. Dit wordt vervolgens afgewerkt met een stijlvolle, houten koofkist. U kunt ook kiezen voor het retrosysteem. In dit geval worden de houten lamellen met een open, houten bovenlijst afgewerkt. Dit geeft een echte, authentieke uitstraling aan uw raamdecoratie.


  Goede service van Sfeervolle Shutters

  Wanneer u op zoek bent naar houten lamellen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze adviseurs kunnen bij u langskomen voor een gratis advies op maat. Zij kunnen de maten van uw kozijnen opnemen en u een documentatiekoffer laten zien. Hierin vindt u ons hele assortiment, in de vorm van kleine voorbeelden. Zo kunt u goed kijken welke houten lamellen u het mooist vindt bij uw interieur.


  Daarnaast zitten de montagekosten verwerkt in de prijs. U betaalt dus nooit extra voor het laten monteren van uw houten lamellen. Tot slot geven wij altijd drie jaar garantie op onze producten. Zo bent u ervan verzekerd dat u kwalitatieve raamdecoratie koopt, waar u heel lang plezier van heeft.