Sfeervolle shutters uw dealer voor shutters en overige binnenzonwering en buitenzonwering
 • Verkooppunten
 • Openingstijden
 • Doe-het-zelf-shutters
 • Shutters Superaanbieding
 • Prijslijst shutters
 • Contact
 • Shutters België
 • duitsland

  by charmingshutters

  Buitenzonwering

  Sfeervolle Shutters biedt u naast een ruim assortiment aan binnenzonwering, ook buitenzonwering aan. De collectie buitenzonwering is echter enkel van het merk Charming Shutters.

  Knikarm zonneschermen

  Nieuw in ons assortiment voor buitenzonwering vindt u de knikarm zonneschermen. Binnen deze collectie bieden we twee type knikarm zonneschermen aan, te weten enkel cassette en dubbel cassette systeem.
  Wij leveren de knikarm zonneschermen al vanaf € 499,00 inclusief BTW.

  Enkel cassette systeem houdt in dat zowel het doek en de knikarmen in een cassette worden ingesloten.

  Dubbel cassette systeem (6100) houdt in dat het doek en de knikarmen afzonderlijk in de cassette worden ingesloten. Dit zorgt ervoor dat de armen nooit het opgerolde doek kunnen raken en schoner blijven.

  Langer buiten genieten
  In de lente en zomer is het heerlijk om 's avonds nog buiten te zitten en genieten van de temperatuur. Het LED-verlichtingssysteem van het knikarm zonnescherm maakt buiten zitten nog leuker! Het zonnescherm die u overdag beschermd tegen zonlicht, geeft u s' avonds het licht wat u nodig heeft.

  Geniet van een slaapmutsje, het lezen van een boek zonder hinderlijke muggen want LED-verlichting trekt deze ongewenste insecten niet aan.

  Dit systeem is mogelijk op ons knikarm 6100 type en uitzonderlijk van kwaliteit.

  Tevens is de knikarm 6100 uitgevoerd met een electromotor en afstandbediening. Ook kunt u de knikarm handmatig bedienen met de bijgeleverde slingerstang (in geval van stroomuitval).

  Het prijsoverzicht voor de knikarm zonneschermen vindt u hier.

  Buitenluiken

  Sfeervolle Shutters biedt u een ruim assortiment aan van buiten luiken. Onze houten buiten luiken zijn bedoeld om zon, warmte of kou buiten huis te houden maar bieden eveneens een sfeervolle uitstraling aan de buitenkant van uw huis.

  Voor meer informatie over buitenluiken verwijzen wij u naar onze dochterpagina Sfeervolle Buitenluiken.nl

   

   

   

  naar boven